Menu
Your Cart

Plakinstructie Muurstickers

Plakinstructie Muurstickers

1. Maak de gladde ondergrond schoon, droog en stofvrij.

2. Leg de muursticker op een vlakke ondergrond en wrijf met een rakel de applicatietape goed aan op de muursticker.3. Positioneer de sticker en maak het vast met tape. Let op dat de sticker recht zit met de doorzichtige applicatietape naar je toe en de witte backing  naar de ondergrond waar de sticker op geplakt dient te worden. Meet het goed uit voor het beste resultaat. 

 4. Plak hierna van boven naar onder over het midden een stuk tape, kan ook alleen boven en onder een stukje. 
5. Sla de sticker nu voor de helft om naar opzij en haal de rug (backing) voorzichtig van de sticker, zodanig dat de sticker op de applicatietape blijft zitten. Knip daarna de helft van de backing over het midden weg. 
6. Trek de folie in 't midden strak en strijk met een pasje / rakel vanuit het midden naar de zijkant. Wrijf goed na met de rakel over het stuk wat zojuist op de ondergrond geplakt is. 

7. Verwijder daarna de tape die je van boven naar beneden over de sticker hebt geplakt (of alleen boven en onder de stukjes. En verwijder de andere helft van de backing. Wrijf de andere helft van de sticker vanuit het midden op de ondergrond.

       


8. Verwijder als laatste de applicatie-tape zo vlak mogelijk en voorzichtig. Voor de goede hechting minimaal 48 uur wachten met schoonmaken of wassen. 

  


** Aanvullende instructies bij het aanbrengen op ramen

Bij grote teksten/vlakken kun je het beste de ondergrond een klein beetje natmaken met een plantenspuit gevuld met water en een druppeltje afwasmiddel.