VEILIG BETALEN
o
.a iDEAL, Sofort banking, PayPal,
Bancontact, Creditcard

MAATWERK
Ontwerp geheel naar wens 
is ook mogelijk

Muurdecoratie

Muurdecoratie, verschillende mogelijkheden

 

Topmuurstickers.nl heeft een groot assortiment in verschillende soorten muurdecoratie. Muurstickers in de vorm van mooie teksten of afbeeldingen in verschillende maten en soorten. Maar ook hebben wij een groot assortiment aan posters en tuindoeken. Voor iedereen is de juiste muurdecoratie bij ons te vinden. Wanneer men wenst om muurdecoratie naar eigen wens te laten maken dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. 

 

Teksten als muurdecoratie

 

Een mooie inspirerende quote als muurdecoratie aan de muur is een mooie manier om het interieur een eigen karakter te geven. Laat zien waar je voor staat, heet je vrienden welkom in je huis. Of laat het favoriete recept van de familie in de keuken als muursticker maken. Of kies juist voor een tekst op een poster als muurdecoratie. Posters zijn mooi in een wissellijst zo kan er natuurlijk bijvoorbeeld ieder seizoen gewisseld worden. Zo krijgt ieder seizoen het interieur een andere uitstraling. 


Muurdecoratie ook voor in de tuin

 

Wie denkt dat muurdecoratie alleen voor binnen in huis is, heeft het mis. Tegenwoordig kiest men ook vaker om bijvoorbeeld een schutting te decoreren met een mooie tuindoek,. Men heeft keuze uit verschillende afbeeldingen maar ook een tuindoek met een tekst is heel erg mooi. Met een tuindoek kan er ook diepte gecreëerd worden in een tuin. Zo lijkt het dan net alsof de tuin dieper is al dat het daadwerkelijk is. Dit kan heel eenvoudig gedaan worden met een afbeelding van een brug of een straatje waarbij het lijkt dat men erover heen kan lopen.

 

muursticker als muurdecoratiemuurdecoratie stickersmuurdecoratie voetballer
 

Muursticker - Muurtekst Add a little confettiAdd a little confetti to each day ..
€27,24
Excl. BTW: €22,52
Muursticker - Muurtekst Dream bigDream big little one  ..
€29,01
Excl. BTW: €23,98
Muursticker - Muurtekst In onze keuken drankjeIn onze keuken Koken en kletsen we Drinken we k..
€27,46
Excl. BTW: €22,70
Muursticker - Interieursticker Stippen dotsLosse stippen / dots muurstickers, u kunt de stickers..
€28,63
Excl. BTW: €23,66
Muursticker - Interieursticker FlamingoMooie roze flamingo muursticker. ..
€29,76
Excl. BTW: €24,60