Menu
Your Cart

Muurdecoratie zoals muurstickers, posters en tuindoeken kopen

Je kunt je huis op allerlei manieren versieren, van de vloer tot aan het plafond kan je het helemaal zelf inrichten zoals jij dat wil. Wat dacht je bijvoorbeeld van muurdecoratie kopen? Wanddecoratie is de perfecte manier om een ruimte net wat extra flair te geven. 

De term muurdecoratie is breder dan je denkt. Zo heb je muurstickers die je rechtstreeks op de muur kunt plakken, voor als je bijvoorbeeld een wand wilt invullen zonder dat daar een lijst omheen zit. Maar je hebt ook keuze uit posterstuinwanden en raamfolies. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen, of Topmuurstickers.nl heeft het in huis. 


Verschillende soorten muurdecoratie bestellen

Voor een breed aanbod aan muurversiering, kan je bij Topmuurstickers.nl terecht. We hebben een groot assortiment met erg veel verschillende soorten wandversiering. Denk aan muurstickers in de vorm van een mooie tekst of juist prachtige afbeeldingen en posters in allerlei formaten. 

Heeft je huis geen versiering meer nodig? Neem dan een kijkje bij onze tuindoeken en -posters om je tuin mee op te leuken. Het maakt niet uit wat je stijl is en hoe je je huis hebt ingericht, iedereen kan bij ons passende muurdecoratie aanschaffen. 


Maatwerk muurdecoratie kopen

Ondanks dat ons assortiment ontzettend breed is, kan je niet altijd vinden waar je naar op zoek bent. Kijk bijvoorbeeld naar de muurstickers. We hebben genoeg ontwerpen om uit te kiezen, zoals een inspirerende quote. Maar wellicht wil je als muurversiering een quote van een dierbaar familielid, dat hebben wij natuurlijk niet op voorraad.

Gelukkig bieden we jou de optie aan om zelf je unieke muurdecoratie te ontwerpen. Wij specialiseren ons in maatwerk zodat je je eigen wandversiering kunt aanschaffen waar je echt een statement mee kunt maken. Aan de hand van jouw eisen en voorkeuren, creëren wij kosteloos voor jou een ontwerp. Hier kan je lezen hoe het bestellen van een custom-made muurdecoratie in z’n werk gaat. 

Muurdecoratie ook leuk voor bedrijven!

Onze optie voor unieke muurstickers is niet alleen interessant voor in je huis, ook voor bedrijven is het erg leuk om bijvoorbeeld het logo groot aan de kantoorwand te hangen. Muurdecoraties op kantoor zijn opvallend en speels. Het laat zien dat je trots bent op je bedrijf en dit wilt laten zien. Een echte eyecatcher voor elk bedrijfspand. 


We nemen je kort mee door de soorten wandversiering die wij aanbieden:

Muurdecoratie teksten

Om je interieur meer een eigen karakter te geven, kan je ervoor kiezen om een mooie, inspirerende quote aan de muur te plakken door een muursticker te bestellen. Hiermee kan je laten zien welke normen en waarden voor jou belangrijk zijn, en je vrienden en familie voelen zich gelijk welkom in je huis. 

Maar met tekst wanddecoratie heb je nog veel meer mogelijkheden. Om je keuken interessanter te maken is het erg leuk om je favoriete familierecept af te laten drukken als muursticker. Zo heb je een bijzondere opvulling voor de muur, die gelijk ook nuttig is!

Ons brede assortiment bevat muurteksten voor volwassen, maar ook voor kinderen. Zo kan je een kinderkamer of speelhoek in een handomdraai opvrolijken door muurstickers te gebruiken. Zoals stickers van verschillende sporten of voertuigen.

Wil je liever niet rechtstreeks iets op de muur plakken, dan kan je ervoor kiezen om tekst op een poster te plaatsen als wandversiering in je huis. Posters zijn heel veelzijdig en kunnen mooi in een wissellijst worden geplaatst. Zo kan je bijvoorbeeld elk seizoen van lijst wisselen. Op deze manier kan je op een simpele wijze, voor een leuke verandering zorgen van je interieur door het jaar heen. 


Muurdecoratie voor je tuin

Dat muurdecoratie oneindig veel mogelijkheden heeft, wordt onder andere bewezen door het feit dat je wanddecoratie ook erg effectief kunt inzetten in je tuin. Onze tuindoeken en -posters zijn natuurlijk gemaakt van materiaal dat speciaal voor buiten is bestemd. 

Zo kun je ook in de winter en regen je muurdecoratie voor buiten het hele jaar laten hangen. Ook in de tuindecoratie is ons aanbod zeer divers: van dieren en landschappen, tot boeddha beelden en inspirerende teksten. Het hangt er maar net vanaf waar je naar op zoek bent.

Om je huis en tuin meer met elkaar te laten verbinden, is het leuk om voor binnen én buiten muurdecoratie te kopen die met elkaar samenhangen. As je binnen zit kan je de decoratie van buiten zien en ook andersom. Dat kan zorgen voor meer verbinding tussen huis en tuin. 


Statische folie raamstickers

Behalve muurdecoratie voor aan de muur, hebben we ook raamstickers voor op een raam. Dit wordt statisch folie genoemd. Een herbruikbaar en tijdelijk folie dat je bijvoorbeeld kunt inzetten tijdens een verjaardag of een feestdag zoals Sinterklaas of Kerstmis. Je hoeft alleen het beschermlaagje eraf te halen en je kan ze op het gewenste raam plakken. 

Deze manier van wandversiering is erg laagdrempelig aangezien het makkelijk weer verwijderd kan worden. Maar het zorgt wel voor een unieke look. Niet alleen jij hebt er plezier van, maar ook mensen die van buiten naar je raam kijken kunnen genieten van jouw unieke raamdecoratie. 


Unieke posters kopen

Topmuurstickers.nl heeft zich naast stickers ook gespecialiseerd in het leveren van unieke en pakkende posters. Deze manier van muurdecoratie is net als raamstickers redelijk laagdrempelig, omdat je een poster altijd kunt verhangen of weghalen. Of kies voor meerdere posters die je gedurende het hele jaar rouleert om voor afwisseling in je muurdecoratie te zorgen. 

Onze posters zijn beschikbaar in diverse formaten, de poster wordt pas geproduceerd zodra je deze hebt besteld. Zo kan je meerdere ontwerpen in hetzelfde formaat bestellen om eenheid te creëren in je muurversiering. Een speelsere manier om aan originele muurdecoratie te komen, is door verschillende formaten te bestellen en deze strategisch op te hangen, zo geef je er een unieke twist aan.


Muurdecoratie kopen doe je bij Topmuurstickers.nl 

Behalve muurdecoratie van hoge kwaliteit, is bij ons ook het klantcontact en de klantenservice belangrijk. Het kan zijn dat je vragen hebt over ons aanbod van muurversiering, over het assortiment of bijvoorbeeld de opties van een op maat gemaakte wanddecoratie.

Bij vragen mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord om zo samen jouw ideale wandversiering te vinden!