Menu
Your Cart

Over ons

Topmuurstickers.nl is een specialist op het gebied van muurdecoratie en interieurstickers en biedt u de gelegenheid online uw bestelling in de webshop te plaatsen. Indien een bestelling voor een interieursticker wordt geplaatst, dan zal deze op maat gemaakt worden. U bent er dus verzekerd van dat wij maatwerk leveren.


Waarom kiezen voor Topmuurstickers.nl?

Er zijn meerdere redenen waarom u de keuze op Topmuurstickers.nl kunt laten vallen bij het bestellen van interieurstickers of foto’s op canvas. Wij zijn namelijk de specialist die voor muurdecoratie maatwerk levert. Vanaf € 45 rekenen wij geen verzendkosten en kunt u de bestelling veilig afrekenen. Nog een reden dus om voor Topmuurstickers.nl te kiezen. Verder bieden wij u een ruim assortiment van muurdecoratie en is de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bovendien kunt u altijd een beroep doen op onze professionele klantenservice.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden via info (@) topmuurstickers .nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 15.30 uur op werkdagen via het telefoonnummer 0492 - 70 35 11.

Bedrijfsgegevens:

Topmuurstickers.nl
Lekerstraat 15
5741 DJ Beek en Donk

Tel : 0492 - 70 35 11
KvK nummer  :         50250752