Menu
Your Cart

Games

De stoerste games muurstickers bestel je bij Topmuurstickers

Kinderen hebben altijd hun eigen helden. Toen hun ouders of grootouders jong waren, waren die helden vaak TV-sterren of figuren uit tekenfilms die op televisie werden gekeken. Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden om je helden te bewonderen. Het kan immers ook online op verschillende manieren. Maar wat hetzelfde is gebleven is dat kinderen hun helden graag aan de muur van hun eigen kamer willen hebben. Game muurstickers zijn dan ook enorm populair bij de jeugd. 

Welke game is de favoriet van jouw kind?

Veel kinderen hebben een favoriet computergame. Jong of oud, ieder kind doet wel eens een spelletje op de computer van papa of mama of op de eigen tablet of smartphone. En bij dat spel horen dan natuurlijk de hoofdpersonen die dan mateloos populair worden onder de jeugd. Bij Topmuurstickers snappen we dat als geen ander. Daarom kun je bij ons muurstickers van games bestellen. Denk je eens in hoe je kind  gaat reageren als hij of zij een muursticker op de muur van de slaapkamer heeft met daarop de helden van een favoriete game. Game muurstickers zijn dan ook gegarandeerd een schot in de roos als je je kind wilt verrassen.

Ook volwassenen houden stiekem van games

Wie denkt dat alleen kinderen gamen heeft het mis. Ook veel volwassenen spelen graag spellen op de computer of smartphone. Ben jij zo’n volwassene die van games houdt en die zich er niet voor schaamt? Dan kun je natuurlijk ook een fraaie game muursticker bestellen bij Topmuurstickers. Het assortiment beschikbare muurstickers van bekend games wordt nog voortdurend uitgebreid. Staat jouw favoriete spel er (nog) niet tussen? Je kunt altijd een zelf ontworpen muursticker laten maken met daarop de helden uit jouw meest populaire computerspel. 

Muurstickers van Fortnite

Een populair spel waar jong en oud momenteel aan verslaafd is, is Fortnite. Natuurlijk hebben we bij Topmuurstickers daar meteen op ingespeeld. Je kunt bij ons nu al een fraaie muursticker van Fortnite bestellen die op jouwslaapkamer zeker niet zal misstaan. Fortnite is een schietgame, wellicht niet heel geschikt voor jongere kinderen, maar de oudere jeugd is er erg dol op, getuige het feit dat het spel in de top tien van meest populaire spellen van 2018 staat. 

Een muursticker van andere populaire games

Natuurlijk is Fortnite niet het enige spel dat enorm populair is. Je kunt ook een mooie games muursticker bestellen van FIFA, het populaire voetbalspel dat jaarlijks met een nieuwe editie komt. Maar ook God of War en Rocket League zijn erg populair bij een groot publiek. Als een muursticker van jouw favoriete game nog niet in ons assortiment zit dan kun je die altijd zelf ontwerpen of door ons laten maken. Een games muursticker op maat laten maken is natuurlijk ook altijd mogelijk. Zo kun je een mooie sticker laten maken van de game The Legend of Zelda of good old Mario of Leisure Suit Larry. De resolutie van een afbeelding die je ons stuurt voor een muursticker moet wel een goede resolutie hebben zodat deze ook mooi blijft op groter formaat. 

Een muursticker van jouw game bevestigen op de muur

Misschien maak je je zorgen of je jouw fraaie game muursticker wel netjes op de muur krijgt. Topmuurstickers adviseert om muurstickers alleen op een gladde muur te gebruiken die geschilderd is of voorzien van glad behang. Dat geeft het mooiste resultaat. Als je een muursticker bestelt krijg je instructies meegestuurd om de sticker netjes op de muur aan te brengen. Als je het op de juiste manier aanpakt kun je ook een muursticker van groot formaat strak en zonder vouwen of luchtbellen op je muur bevestigen. 

Geef een game muursticker cadeau

Als je een cadeau zoekt voor een jarig kind, of het nu je eigen kind is of je kleinkind, neefje of buurmeisje, een game muursticker zal zeker in de smaak vallen. Je kunt een game muursticker van in principe iedere videogame laten maken waarvan een goede afbeelding beschikbaar is. Zorg voor een scherpe afbeelding die ook bij afdrukken op groter formaat scherp blijft. Dit zie je aan de resolutie, die moet hoog genoeg zijn. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd overleggen met onze klantenservice. Als je een zelf ontworpen muursticker van een game wilt laten maken dan kun je een bestand met de door jou gewenste afbeelding naar ons sturen, eventueel met een zelf bedachte tekst erbij. 

Bestel een coole game muursticker samen met je kind

Het handige van Topmuurstickers is dat je online alle beschikbare afbeeldingen voor game muurstickers kunt bekijken. Je kunt dus thuis op de bank samen met je kind een mooie muursticker van een game uitzoeken voor op de muur of de kastdeur van de kinderkamer. Heeft je kind een hoogslaper? Dan past een leuke games muursticker misschien wel op het anders toch wat saaie achter paneel. Zo maak je er meteen een stoer bed van waar je kind trots op zal zijn. Want niemand heeft immers zo’n stoere slaapplek.

Laat een bestaande muursticker aanpassen

Je kunt ook een game muursticker laten aanpassen. Wij hebben onze muurstickers nooit op voorraad, ze worden gemaakt zodra er een bestelling binnenkomt. Daarom kunnen we een muursticker altijd aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. Z o kun je bijvoorbeeld een leuke tekst aan de afbeelding laten toevoegen of de afbeelding op een ander formaat laten afdrukken. Deze costumized game muurstickers worden eerst als voorbeeld gemaakt. Hiervan ontvang je per e-mail een voorbeeld. Je betaalt alleen als je besluit om de muursticker daadwerkelijk te bestellen. 

Snelle levering en lage verzendkosten

Game muurstickers bestel je natuurlijk bij de specialist, Topmuurstickers. Bestellingen vanaf 45 euro worden gratis verzonden. Voor bestellingen van minder dan 45 euro betaal je slechts € 3,95 verzendkosten in Nederland en € 5,95 voor verzending naar België. Levering van je bestelling kun je verwachten binnen enkele dagen nadat we je bestelling binnen hebben gekregen. Reken op 1 tot 5 werkdagen. Je bestelde poster of muursticker wordt altijd in een stevige koker verstuurd zodat kreuken of vouwen uitgesloten is.


Model: Muursticker - Gamer
Muursticker - GamerEen musthave muursticker voor iedere gamer..
€26,75
Excl. BTW:€22,11
Model: Muursticker - Gamer naam
Muursticker - Gamer naamEen musthave muursticker met naam voor iedere gamer..
€26,75
Excl. BTW:€22,11
Model: Muursticker - Gamer playstation
Muursticker - Gamer playstationEen musthave muursticker voor iedere gamer..
€26,75
Excl. BTW:€22,11
Model: Muursticker - Gamer playstation naam
Muursticker - Gamer playstation naamEen musthave muursticker met naam voor iedere gamer..
€26,75
Excl. BTW:€22,11
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4