Menu
Your Cart

Meest gestelde vragen

Om een bestelling te plaatsen heeft u geen account nodig. Je kunt zelf aangven tijdens bestellen of je een account wenst aan te maken of juist niet.

In de webwinkel kunt u bestellen middels veilige betaalmethodes. Je kunt zelf kiezen welke betaalmethode je wenst te gebruiken. Op dit moment kan er gekozen worden uit:

  1. iDEAL
  2. Bancontact
  3. SOFORT Banking
  4. Creditcard
  5. Overboeking
  6. PayPal
  7. Klarna Pay Later
De producten worden met zorg verzonden in een vierkante verzendkoker. Deze zal met de pakketdienst worden verzonden. Na verzenden ontvang je ook een track en trace code zodat de zending online kan worden gevolgd.

Onze producten worden pas geproduceerd na ontvangst van een bestelling. Dit doen wij omdat wij de zo de bestel kwaliteit kunnen leveren. Dit betekent ook dat wij een maximale verzending hanteren van 10 werkdagen. Gelukkig is de gemiddelde verzending binnen 1 en 5 werkdagen.

Wens je een order met spoed te ontvangen, neem dan eerst contact met ons op.

De maten staan vermeld in breedte x hoogte (in cm) van het uiteindelijke product.
Ja dat is mogelijk, je kunt je wensen aan ons kenbaar maken via email of een bestand toesturen. Wij maken dan geheel zonder verdere verplichtingen een voorbeeld en ook zullen wij daarbij een prijsopgave sturen.
Ja dat is mogelijk. In principe kunnen wij zeer veel verschillende maten leveren, eigenlijk te veel om dat allemaal in de site te verwerken. Je kunt in dit geval contact met ons opnemen en de maat doorgeven. Zo kun je de gewenste maat dan alsnog bestellen.
Sommige mensen willen de muursticker plakken op bijvoorbeeld aan de binnenzijde van een raam. Zodat de muursticker goed leesbaar blijft aan de andere zijde van het raam. Bij een muursticker met bijvoorbeeld een tak erop is het soms ook wel goed om te kijken of u de muursticker in spiegelbeeld wilt bestellen. Wilt u de tak bijvoorbeeld links of rechts van de kast uit laten komen.
Ja ook dat is mogelijk. Je kunt in dit geval contact met ons opnemen en het gewenste lettertype doorgeven. Het kan dan tevens zijn dat de maten iets afwijken, maar daar informeren wij je dan ook over. 

Het is mogelijk, maar het mooiste resultaat krijgt men op een zo vlak mogelijke muur (wij geven geen garantie op het plakken). Wij raden aan om voor een muur met echt zichtbare structuur voor een andere optie te kiezen.

Er is wel een andere oplossing in de vorm van een sjabloon en verf. Wij zouden voor jou de gewenste muursticker kunnen maken in de vorm van een sjabloon. Je kunt dan zelf doormiddel van het sjabloon en verf (doormiddel van stempelen / tamponeren) alsnog de gewenste tekst op een structuurmuur krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.