Menu
Your Cart

Muurstickers

Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je geen luchtbellen krijgt onder de sticker. Hierdoor kun je nog meer en veel beter genieten van de muursticker. Natuurlijk kun je de muursticker ook op een raam aanbrengen. Dan is een rakel eigenlijk onmisbaar. Wij hebben verschillende soorten rakels in verschillende kleuren. Het kan zijn dat je de rakel dus in een andere kleur krijgt dan je op de foto ziet. Het gaat echter niet om de kleur van de rakel, maar hoe je de muurstickers er nog beter mee kunt aanbrengen.

Onze muurstickers kun je overal op plaatsen!


Het ligt voor de hand, dat je een muursticker op een muur wilt plaatsen. Logisch! Onze muurstickers kun je echter overal op plaatsen. Onze stickers kun je op auto´s, glas, bussen, muren, plexiglas, metaal, plastic, tegels, deuren en ook ramen plaatsen. Zelfs op behang kun je de stickers plaatsen, als de ondergrond maar netjes glad is. Een gladde ondergrond is de basis om de muursticker op te plaatsen.


Gepersonaliseerde muurstickers?

Als je een verjaardag, geboorte of andere speciale gelegenheid hebt, dan is het natuurlijk mooi om de muursticker een persoonlijk tintje te geven. Je kunt de naam van de jarige job of de naam van de pasgeboren baby laten printen op een muursticker. Je kunt een mooie muursticker gebruiken om de feestelijkheden nog wat meer op te fleuren. Zie je al voor je hoe verrast de jarige job zal zijn als hij zijn of haar naam ziet staan op de muur? Of misschien wel op de auto? Een dag om nooit meer te vergeten.


Klein puntje van aandacht!

Het kan zijn dat je monitor de kleuren iets anders weergeeft dan ze in werkelijkheid zijn. Iedere monitor is anders afgestemd en toont andere kleuren. De afwijkingen zijn vaak echter miniem.

Waar wacht je nog op?

Wacht niet langer en bestel nog vandaag je gepersonaliseerde of een van onze mooie standaard muurstickers. Je krijgt er zeker geen spijt van. Wij zorgen dat je de muursticker van je keuze zo snel mogelijk thuis ontvangt.