VEILIG BETALEN
o
.a iDEAL, Sofort banking, PayPal,
Bancontact, Creditcard

MAATWERK
Ontwerp geheel naar wens 
is ook mogelijk

MuDeco - Top Muurstickers Tuindoek - Tuinposter 000140 Tuindoek - Tuinposter 000140 €33,84Op voorraad
Nieuw Tuindoek - Tuinposter 000140

Materiaal

Onze tuindoeken worden gemaakt van PVC (frontlit, B1 gecertificeerd, brandvertragend). Het materiaal is stevig waardoor het eenvoudig is om het strak en glad zonder omkrullende randen of vouwen te bevestigen. De tuindoeken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn waterafstotend.

 

Eigen foto of tekst

Het is ook mogelijk om een eigen afbeelding of tekst als tuindoek te laten maken. Gelieve dan via het contactformulier of email met ons contact op te nemen. Wanneer je een eigen foto wenst als afbeelding zorg er dan voor dat de afbeelding van hoge kwaliteit is. Wij kunnen ook voor jou kijken of de foto geschikt is voor productie in het gewenste formaat.

 

Tuindoek bevestigen

Een tuindoek bevestigen kan op verschillende manieren, let hierbij ook op het kiezen van de afwerking van het tuindoek. Wanneer je kiest voor ringen in het tuindoek kan het worden bevestigd middels touw of elastiekehaken. Wanneer je kiest voor een tunnelzoom kan er in de zoom een buis of lat worden geplaatst waaraan je ook nog een draad bevestigd zodat het geheel kan worden opgehangen. Sommige mensen vouwen het doek om een houtenframe en nieten het dan vast aan de achterzijde, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Of ze bevestigen het doek aan de achterzijde van een houten frame zodat het net een schilderij lijkt.

Tuindoek - Tuinposter 000140

  • €33,84
  • Excl. BTW: €27,97

Beschikbare opties: