wij verzenden gratis GRATIS BEZORGD
 Nederland - België - Duitsland

betaal via veilige betalingsmogelijkhedenVEILIG BETALEN
Verschillende veilige mogelijkheden

plakinstructie gratis bij uw bestelling GRATIS INSTRUCTIE
 Bij iedere bestelling gratis werkwijze

bestelling op maat ook mogelijk MAATWERK MOGELIJK
 Ontwerp naar wens is mogelijk

Muursticker - Muurtekst Dream It

Muursticker - Muurtekst Dream It

Muurtekst- Muursticker Dream It

Wish it ...
Dream it ...
Do it !

Meer informatie over onze muurstickers vind u hier

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Onze muurstickers zijn verkrijgbaar in maar liefst 52 verschillende kleuren. Iedere muursticker is anders en daarom hebben we bij onze muurstickers meerdere formaten beschikbaar. Wenst u een ander formaat, dan kunt u met ons contact opnemen.  

Wij maken gebruik van hoogwaardige folie en onze muurstickers zijn voorzien van een niet permanente hechting, waardoor het verwijderen ook zonder problemen kan. De muursticker is na het aanbrengen niet opnieuw bruikbaar.

Wanneer u de muursticker wenst te plakken op een muur dan kunt u bij spiegelbeeld nee in geven. Wanneer u de muursticker wenst te plakken aan de binnenzijde van een raam zodat de tekst leesbaar is aan de buitenzijde dan kiest u ja bij spiegelbeeld.

Een rakel is een handig hulpmiddel bij het aanbrengen van de muursticker zodat u eventuele lucht bubbeltjes die kunnen onstaan er onderuit kunt wrijven. Tevens zorgt u er zo ook voor dat de muursticker goed wordt aangestreken en goed blijft hechten op de muur.

 

Wanneer de plek waar je graag een muursticker wenst niet zo glad is ( structuur, spachtelputz of glasvliesbehang ) raden wij het gebruik van muurstickers af. In dit geval is het gebruik van een sjabloon de beste keuze.

 

Plaats het sjabloon op de gewenste plaatst en tamponeer de tekst of figuur in met verf. Men kan ook gebruik maken van een gewone kwast of spuitbus, maar voor het mooiste resultaat raden wij de tamponeer methode aan. Wanneer het sjabloon dan weer wordt verwiujderd, zal alleen de tekst of figuur achterblijven op de muur. Zo kunt u toch een mooie muurtekst krijgen op muren met structuur.

 

Onze sjabloonfolie is een zelfklevende folie die na gebruik makkelijk te verwijderen is. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardig materiaal.

  • Model: Muursticker - Muurtekst Dream It
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,57
  • Excl. BTW: €14,52

Beschikbare opties:

Tags: decoratie, muurstickers, muurdecoratie, muursticker, muurteksten, wanddecoratie, interieursticker