Menu
Your Cart

Baby- & Kinderkamer

Richt de kinderkamer in met babykamer muurstickers van Topmuurstickers

Het inrichten van de kinderkamer is één van de leukste dingen die jonge of aanstaande ouders doen. Mooie nieuwe spulletjes uitzoeken, behang voor op de muur, een schattig wiegje of ledikantje. Maar dan ben je er nog niet. Want met een mooie muursticker van Topmuurstickers maak je de slaapkamer van je kind pas echt bijzonder. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment muurstickers met mooie en lieve teksten of een grappige afbeelding. 

Babykamer muurstickers voor baby- en kinderkamer in ieder formaat

Niet iedere babykamer is hetzelfde. Als je geluk hebt dan heb je een mooie blinde muur beschikbaar voor een mooie grote babykamer muursticker. Maar misschien heb jij wel minder ruimte beschikbaar en wil je toch de kamer voor je baby inrichten met een eigentijdse muursticker. Dat kan. Bij Topmuurstickers kunnen we namelijk muurdecoratie voor de babykamer in vrijwel ieder formaat maken. Heb je een mooie muursticker in ons assortiment gezien en wil je die in een ander formaat? Neem dan contact met ons op. Wil je een muursticker naar eigen ontwerp laten maken? Ook dat is mogelijk. 

De kinderkamer verfraaien met mooie muurstickers

Niet alleen de babykamer, ook de kamer voor een ouder kind kun je verfraaien met één of meerdere muurstickers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema zoals een Disneyfilm of de favoriete TV serie of tekenfilm van je kind op TV. Voor een peuter kun je bijvoorbeeld Nijntje muurstickers bestellen, voor een ouder kind zijn series als Cars, Paw Patrol, Barbie of Hello Kitty een leuk thema. 

Tijdloze muurstickers voor de kinderkamer

Als de babykamer in de toekomst voor een jonger broertje of zusje gebruikt gaat worden dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een neutrale babykamer die zowel voor een jongen als voor een meisje geschikt is. Hiervoor zijn onze muurstickers met tekst prima geschikt. Laat iedereen weten hoe trots je bent op je kindje en hoeveel liefde je de kleine geeft met een fraaie tekst op de muur die deze woorden voor je uitspreekt. Zo’n tekst past natuurlijk bij een zoon of een dochter, dus als het oudste kind verhuist naar een andere kamer kan het babykamertje worden gebruikt voor een volgende aanwinst in het gezin. De muurstickers voor babykamers en kinderkamers van Topmuurstickers gaan jaren mee dus kunnen prima op de muur blijven zitten voor een volgend kindje in de babykamer. 

Samen met je kind muurstickers uitzoeken

Als je kind wat ouder wordt ontwikkelt hij of zij een eigen smaak. Als je kind zelf mag kiezen wat er op de muren van de kinderkamer komt, dan kunnen jullie samen één of meerdere mooie muurstickers uitzoeken. Dit kan natuurlijk uit het complete assortiment muurstickers. Ook een muursticker die niet speciaal voor de slaapkamer is ontwikkeld kan daar prima op de muur worden geplakt. Denk aan een muursticker met als thema sport, auto’s of een bekende filmster of zangeres. Wat jouw kind ook leuk vindt, bij Topmuurstickers maken we er deskundig een mooie muursticker van, ook als de gewenste afbeelding niet in ons assortiment zit. 

Muurstickers zijn niet alleen voor op de muur

Onze muurstickers voor de babykamer of kinderkamer zijn niet alleen geschikt voor op de muur. Je kunt ze ook prima op de deur of op een kast plakken. Of misschien heeft jouw kind wel zo’n stoere hoogslaper met een dichte achterwand. Dat achter paneel is bij uitstek geschikt voor een fraaie muursticker met naam of een afbeelding naar keuze. Als je kind al wat ouder is dan kun je samen met je zoon of dochter een mooie afbeelding uitkiezen uit ons aanbod of samen een mooi ontwerp maken waar wij dan een handige muursticker van kunnen maken. 

Muurstickers breng je eenvoudig aan

Misschien zie je er tegenop om een grote muursticker op de muur aan te brengen. Een vouw of luchtbel is immers zo gemaakt. Maar het aanbrengen van Topmuurstickers is een fluitje van een cent. Wel raden we aan om de muursticker op en vlakke muur aan te brengen. Een kinderkamer muursticker op een muur met reliëfverf aanbrengen kan wel maar het eindresultaat is vaak toch wat minder mooi. Als je een muursticker bestelt dan ontvang je een duidelijke instructie hoe je deze het beste op de muur kunt aanbrengen. Zorg dat de sticker recht zit, meet de positie van tevoren uit en zet streepjes op de muur met een timmermanspotlood. Tenzij je de sticker met opzet speels scheef wilt opplakken, dan maakt de positie natuurlijk niet zo veel uit. 

Ontwerp je eigen persoonlijke muursticker voor de kinderkamer

Ook al hebben we bij Topmuurstickers een ruim assortiment babykamer muurstickers en kinderkamer muurstickers, het kan natuurlijk  gebeuren dat jouw favoriet er net niet tussen zit. Misschien heb je zelf wel een mooie tekst die je graag op een muursticker wilt. Of een bijzondere afbeelding, of een combinatie van een tekst met een afbeelding. Geen nood, bij Topmuurstickers kun je ook een muursticker laten maken van een eigen tekst of afbeelding of combinatie daarvan. Stuur daarvoor de gewenste tekst of afbeelding per e-mail naar ons toe en we maken een ontwerp voor je. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Je betaalt alleen als je besluit de muursticker of poster daadwerkelijk te bestellen. 

Geef mooie babykamer muurstickers cadeau voor de kinderkamer

Verwacht een stel in je omgeving een kindje en weet je geen passend cadeau? Geef dan een mooie muursticker cadeau voor de kinderkamer. Natuurlijk moet je hiervoor wel de smaak en voorkeur van de aanstaande ouders kennen, maar als dat het geval is dan is een fraaie babykamer muursticker van Topmuurstickers zeker een prima cadeautip. Je kunt ook een heel persoonlijke muursticker laten ontwerpen, bijvoorbeeld met de naam van de baby of een persoonlijke tekst waarvan je weet dat deze de ouders zal aanspreken. 

Muurstickers voor de kinderkamer op maat

Bij Topmuurstickers hebben we ervoor gekozen om geen muurstickers op voorraad  te hebben. Daardoor kunne n we tegen zeer aantrekkelijke tarieven de mooiste muurdecoraties voor de babykamer en de kinderkamer leveren. Wij proberen je bestelling uiteraard zo snel mogelijk te versturen, maar kwaliteit staat bij ons altijd op nummer 1. Soms moet je dus een paar dagen langer op je product wachten. Onze levertijd varieert over het algemeen tussen 1 en 5 werkdagen, een enkele keer duurt het wat langer.


Model: Geboortesticker Olifantje wolken naam
Geboortesticker Lief OlifantjeLieve geboortesticker met een olifantje in de wolken. Onder het olifantje komt de naam van het kindje te staan.Je kunt de kunt de gewenste naam invoeren in het tekstveld. De sticker wordt dan op de gewenste maat en natuurlijk in de juiste verhoudi..
€26,25
Excl. BTW:€21,69
Model: Muursticker - Hier slaapt met naam
Muursticker - Hier slaapt met naamMuursticker met de tekst, sst.... hier slaap en dan de naam van het kind. ..
€26,50
Excl. BTW:€21,90
Model: Muursticker - Ik hou van jullie
Muursticker - Ik hou van jullieIk hou van jullie tot de maan en terug..
€29,23
Excl. BTW:€24,16
Model: Muursticker - Interieursticker Spoiled loving it
Muursticker - Interieursticker Spoiled loving itMooie sticker met kroon met de tekst spoiled & loving it. ..
€26,36
Excl. BTW:€21,79
Model: Muursticker - Interieursticker Sweet dreams clouds
Muursticker - Interieursticker Sweet dreams cloudsDe tekst zweet dreams met wolkjes ..
€26,36
Excl. BTW:€21,79
Model: Muursticker - Interieursticker Voetballer 8
Muursticker - Interieursticker Voetballer 8Voor de voetbal fans deze voetballer als muursticker ..
€26,36
Excl. BTW:€21,79
Model: Muursticker - Interieursticker Voetballer 9
Muursticker - Interieursticker Voetballer 9Voor de voetbal fans deze voetballer als muursticker ..
€26,25
Excl. BTW:€21,69
Model: Muursticker - Keukentje
Muursticker - KeukentjeMuursticker met naam van kindje voor op of bij het speel keukentje...
€23,75
Excl. BTW:€19,63
Model: Muursticker - Konijntje Dag sterren Dag maan
Muursticker - Konijntje Dag sterren Dag maanEen konijntje op de maan met sterren en de tekst Dag sterren, dag maan, ik moet nu slapen gaan ..
€25,50
Excl. BTW:€21,07
Model: Muursticker - Lief
Muursticker - LiefLiefEigenwijsStoerOndeugendUniek..
€26,75
Excl. BTW:€22,11
Model: Muursticker - Little farmer
Muursticker - Little farmerMuursticker met de tekst little farmer ..
€26,50
Excl. BTW:€21,90
Model: Muursticker - Muurtekst Buikje vol
Muursticker - Muurtekst  Buikje volBuikje vol Nog een keer gapen Onder de wol En dan lekker slapen..
€25,48
Excl. BTW:€21,05
Model: Muursticker - Muurtekst Buikje vol oogjes dicht
Muursticker - Muurtekst  Buikje vol oogjes dichtBuikje vol Nog een keer gapen Onder de wol En dan lekker slapenOogjes dicht droom maar zacht want papa en mama houden de wacht..
€27,90
Excl. BTW:€23,06
Model: Muursticker - Muurtekst Droom zacht
Muursticker - Muurtekst  Droom zachtDroom zacht Slaap lekker ... Welterusten..
€29,45
Excl. BTW:€24,34
Model: Muursticker - Muurtekst A moment in my arms
Muursticker - Muurtekst A moment in my armsA moment in our arms, forever in our hearts..
€25,25
Excl. BTW:€20,86
Model: Muursticker - Muurtekst A moment in our arms
Muursticker - Muurtekst A moment in our armsA moment in our arms, forever in our hearts..
€25,25
Excl. BTW:€20,86
Model: Muursticker - Muurtekst A Tiny Angel
Muursticker - Muurtekst A Tiny AngelA tiny angel sent from above has come to fill our hearts with love..
€29,23
Excl. BTW:€24,16
Model: Muursticker - Muurtekst Always Kiss
Muursticker - Muurtekst Always KissAlways Kiss Me Goodnight..
€32,98
Excl. BTW:€27,26
Model: Muursticker - Muurtekst Always Kiss Me
Muursticker - Muurtekst Always Kiss MeAlways Kiss Me Goodnight..
€32,98
Excl. BTW:€27,26
Model: Muursticker - Muurtekst Angel
Muursticker - Muurtekst AngelOur Angel .....
€28,56
Excl. BTW:€23,61
Model: Muursticker - Muurtekst Angel from
Muursticker - Muurtekst Angel fromA tiny angel sent from above has come to fill our hearts with love..
€25,25
Excl. BTW:€20,86
Model: Muursticker - Muurtekst Baby rules
Muursticker - Muurtekst Baby rulesBaby rules Hold me Hug me Feed me Kiss me Love me At all times..
€27,24
Excl. BTW:€22,52
Model: Muursticker - Muurtekst Baby ster
Muursticker - Muurtekst Baby sterVerschillende woorden in de vorm van een sterBlij, leuk, dapper, vrolijk, spelen, schattig, lachen, aardig , ster. stoer, eigenwijs, avontuurlijk, mooi, kusje, knuffelen, welkom, ondeugend, wondertje, dromen, liefde, geluk, boefje, lief, klein, sterk..
€28,34
Excl. BTW:€23,42
Model: Muursticker - Muurtekst Bonne Nuit
Muursticker - Muurtekst Bonne NuitBonne Nuit Good Night Welterusten ..
€28,35
Excl. BTW:€23,43
Model: Muursticker - Muurtekst Bonne Nuit Good Night
Muursticker - Muurtekst Bonne Nuit Good NightBonne Nuit Good Night Welterusten ..
€28,35
Excl. BTW:€23,43
Model: Muursticker - Muurtekst Boys will be boys
Muursticker - Muurtekst Boys will be boysBoys will be boys ..
€25,69
Excl. BTW:€21,23
Model: Muursticker - Muurtekst Cute is my superpower
Muursticker - Muurtekst Cute is my superpowerCute is my superpower..
€26,36
Excl. BTW:€21,79
Model: Muursticker - Muurtekst Dag sterren, dag maan
Muursticker - Muurtekst Dag sterren, dag maanDag sterren, dag maan, Ik moet nu slapen gaan ..
€29,01
Excl. BTW:€23,98
Weergeven 1 t/m 28 van in totaal 87