Menu
Your Cart

Sjablonen

Sjablonen voor als je geen gladde ondergrond hebt voor de muurstickers

Als je geen gladde ondergrond hebt in je huis of kantoor, dan kun je gebruik maken van sjablonen. Met sjablonen kun je ook op glasvezelbehang, lichte spachtelputz muren, gespoten muren (spack spuitwerk) en op ramen toch een tekst of iets dergelijks krijgen. Breng het sjabloon aan op de ondergrond op de desgewenste plaats en dan met verf of spuitbus het sjabloon "inkleuren". Wanneer de sjabloon dan weer verwijderd wordt blijft de tekst achter op de ondergrond.Wij hebben ook sjablonen voor muurteksten. Op die manier kun je op een niet vlakke ondergrond toch een muurtekst plaatsen.


Waar wil jij je muurteksten of muursticker plaatsen?

Met de hulp van sjablonen kun je op alle ondergronden een muurtekst of afbeelding plaatsen. Met een sjabloon kun je het plaatsen op iedere gewenste plaats. Je kunt de sjablonen ook gebruiken om een extra accent te geven aan de muurteksten of muurstickers. Het maakt het allemaal wat gemakkelijker!


Een sjabloon voor jouw geboortestickers

Ook voor geboortestickers kun je heel goed een sjabloon gebruiken. Je kunt dan op de locatie zelf bekijken waar u de tekst wenst te plaatsen. Je plakt het bijvoorbeeld op een raam en dan met je eigen gekozen kleur verf kunt u de open delen van het sjabloon bedekken zodat wanneer het sjabloon verwijderd wordt de tekst of afbeelding achterblijft.. 


Een mooie muursticker! Bestel hem vandaag nog!

Kies er nog vandaag voor om een mooie muursticker te bestellen. Dit kan met of zonder sjabloon natuurlijk. Afhankelijk van wat de ondergrond kun je hier een keuze uit maken.