Menu
Your Cart

Geboortestickers

Een geboorte is een mooi moment in ieders leven! Misschien krijg je zelf een baby of iemand in je omgeving. Het kunnen je buren zijn, je broer of zus, een ander familielid, een goede vriend of een van je collega´s! Het is zo´n mooi moment wat je graag wilt vieren. Vaak gebeurt dit met een grote ooievaar of veel ballonnen. Je kunt dit tegenwoordig echter ook heel goed doen met een mooie geboortesticker. Een gepersonaliseerde geboortesticker of een van de verschillende standaard geboortestickers. Wij hebben een ruime keuze.


Een handig hulpmiddeltje! De rakel!

Waarschijnlijk heb je nog nooit van de rakel gehoord. Het is een hulpmiddel om de geboortestickers mooi op de muur, het raam of misschien wel de auto te plaatsen. Een rakel zorgt ervoor dat je geen luchtbellen krijgt onder de geboortesticker. De geboortesticker moet natuurlijk perfect geplaatst worden! Je wilt de naam van de pasgeboren baby niet met luchtbellen op de ramen laten komen (of op de muur). Als je slim bent dan bestel je de rakel als hulpmiddel bij de geboortesticker.


De geboortestickers op de muur of op een andere ondergrond?

Onze geboortestickers kun je op alle ondergronden plaatsen. De enige voorwaarde is, dat de ondergrond glad is. Je kunt de geboortestickers op een muur plaatsen, op een auto, op een ruit, op een bus of op een metalen ondergrond. Er zijn volop mogelijkheden om de geboortesticker op te plaatsen.


Welke geboortesticker kies jij?

Als je de naam nog niet weet van de baby, dan kun je het beste een standaard geboortesticker kiezen. Misschien weet je de naam al wel, dan kun je een gepersonaliseerde geboortesticker laten maken. Dit is natuurlijk een stuk mooier. Wij zorgen dat de geboortestickers zo snel mogelijk bij je thuis zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze zo snel mogelijk op te kunnen plaatsen.


Een klein puntje van aandacht.

Het kan zijn dat je monitor de kleuren iets anders weergeeft dan ze in werkelijkheid zijn. Iedere monitor is anders afgestemd en toont andere kleuren. De afwijkingen zijn vaak echter miniem.

Veel plezier met de geboortestickers! Geniet van de leuke reacties op de stickers.