Menu
Your Cart

Geboorteborden

Geboorteborden | Geboortedoeken

Geboorte aankondigen op weerbestendig doek of bord.

Als uw baby na negen maanden ter wereld komt dan wilt u dat natuurlijk laten weten aan de hele wereld. Een geboortedoek of geboortebord is hiervoor een mooi middel. In uw tuin of op uw balkon kan op diverse manieren een van deze producten bevestigd worden. 

U kunt uw doek geheel naar eigen wens ontwerpen. Hierdoor kunt u rekening houden met de kleuren van uw huis, de stijl van uw tuin of een ander uitgangspunt zoals bijvoorbeeld het geboortekaartje. Zelfs uw eigen foto's kunnen wij op een geboortebord of doek afdrukken. 
Eveneens vindt u in onze webshop ook genoeg standaardvoorbeelden waar u uit kunt kiezen. Maar ook deze voorbeelden zijn weer aan te passen naar uw eigen wensen. U heeft dus een uniek product om de komst van uw kleine wonder aan te kondigen.
Uw doek of bord kan met behulp van een houten frame in de grond geplaatst worden, maar ook kan gekozen worden voor bevestiging aan een muur of schutting.
 

Zon- en weerbestendige geboortedoeken

De geboortedoeken zijn uitermate geschikt om buiten te plaatsen.
De tuindoeken zijn zon- en weerbestendig, en worden geprint op materiaal wat garant staat voor een optimale kleurechtheid en heeft daardoor een lange levensduur. Bij welk weertype dan ook. Het materiaal is niet alleen geschikt voor alle weertypen, het is tevens brandvertragend en dus veilig om in uw tuin of op uw balkon te plaatsen.

Geboorte aankondigen en jarenlang plezier

Kiest u voor een van onze geboortedoeken of voor een geboortebord dan heeft u hier erg lang plezier van. Afhankelijk van waar u het bord of doek plaatst kunt u denken aan een levensduur van vijf tot tien jaar.In onze webshop kunt u rekening houden met dit gegeven en het doek op een manier ontwerpen zodat het jarenlang in uw tuin past en u een mooie tuindecoratie hebt.
U heeft dus een langdurige herinnering aan de geboorte van uw kleintje en kunt bijvoorbeeld tijdens de verjaardagen uw bord opnieuw ophangen of het langdurig in uw tuin laten staan zodat u er dagelijks plezier van hebt.

Model: Tuindoek - Geboortedoek 000008
..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Model: Tuindoek - Geboortedoek 000009
..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Model: Tuindoek - Geboortedoek 000059
..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Model: Tuindoek - Geboortedoek 000060
..
€38,50
Excl. BTW:€31,82
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4