Zwart wit posters

Posted by Margareth 21-07-2016 0 Comment(s)

Zwart wit posters als muurdecoratie
 

Tegenwoordig zie je steeds vaker het gebruik van posters in verschillende interieurbladen en op interieurinspiratie foto's. Mooie simpele zwart wit posters kunnen in een ruimte toch de juiste decoratie zijn. Wanneer je gebruik maakt van veel kleur in de aankleding van bijvoorbeeld je woonkamer dan staat het juist erg mooi om de muurdecoratie simpel en rustig te houden. Je wilt natuurlijk ook niet dat het gebruik van kleur te veel zal zijn. 

 

Poster met tekst

Een poster met een inspirerende tekst is een hele mooie aanvulling voor ieder interieur. Zo ook bij deze mooie inspiratiefoto. Deze woonruimte bevat al erg veel kleur door gebruik van gekleurde kussens, het vloerkleed en de mooie bos bloemen op tafel. Wat staat deze zwart wit poster met tekst er dan toch heel mooi en rustig bij. De 2 paarse vierkante kussens en het plaid op de foto komen van Ookinhetaars.nl. Dé webwinkel waar je perfect kunt slagen voor mooie fairtrade kussen en plaids.

 

Door het gebruik van dezelfde kleur roze als het vloerkleed in het plaid, vormt het toch allemaal één heel erg mooi geheel. De tekst op de muur in de vorm van een poster maken deze ruimte helemaal af.  

 

Op deze foto is ook te zien dat het gebruik van kleur in de meubels zelf ook goed kan uitpakken. Kijk bijvoorbeeld naar het paars van de stoel die links op de foto te zien is. Heel erg mooi in combinatie met deze stijlvolle grijze bank.

Muursticker - Muurtekst Add a little confettiAdd a little confetti to each day ..
€24,24
Excl. BTW: €20,03
Muursticker - Muurtekst Dream bigDream big little one  ..
€25,81
Excl. BTW: €21,33
Muursticker - Muurtekst In onze keuken drankjeIn onze keuken Koken en kletsen we Drinken we k..
€24,43
Excl. BTW: €20,19
Muursticker - Interieursticker Stippen dotsLosse stippen / dots muurstickers, u kunt de stickers..
€25,47
Excl. BTW: €21,05
Muursticker - Interieursticker FlamingoMooie roze flamingo muursticker. ..
€26,47
Excl. BTW: €21,88