Muurstickers online bestellen is iets wat dagelijks wordt gedaan. Regelmatig krijgen wij natuurlijk via de mail vragen over het online bestellen van muurstickers. Met daarbij ook regelmatig de vraag of men ook muurstickers mag retouneren.

Bij het online bestellen van muurstickers dient u natuurlijk aan te geven in welke maat u de muursticker wenst. De maten op onze website staan in breedte x hoogte en in centimeters. Voor ons is het natuurlijk moeilijk te bepalen welke maat voor u geschikt zal zijn. U kunt daarom de plek waar u de muursticker wenst te plakken, het beste even opmeten. Zo weet u zeker dat u bijvoorbeeld de muursticker te klein of te groot besteld.

Voor het allermooiste resultaat raden wij aan om aan alle zijdes van de muursticker ruimte vrij te laten. Zo zal de muursticker beter te zijn recht komen. Daarnaast adviseren wij ook om de muurstickers te plakken op een zo glad mogelijke ondergrond. Dit geeft het mooiste resultaat. 

Zoals in de wet beschreven staat heeft u bij MuDeco ook recht op retour, herroepingsrecht. Dit geld voor alle in de webwinkel aangeboden muurstickers en tuindoeken. U kunt namelijk zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen een retourmelding plaatsen. Natuurlijk betekend dat, dat het proiduct in een zo mogelijk oorspronkelijke staat en onbeschadigd teruggestuurd te worden in een verzendkoker. 

Online muurstickers kopen kunt u bij ons veilig doen. Onze website is volledig beschermd middels een certificaat zodat alle gegevens die u ingeeft veilig zijn. Wij bieden tevens ook hele veilige betalingsmogelijkheden.

Heeft u naar aanleding van dit artikel nog vragen, vernemen wij dat graag van u.